Криминална хроника Ямбол - 27.07.2023 г.

Полиция Ямбол
27.07.2023 / 16:03

Информационен бюлетин на ОДМВР-Ямбол 27.07.2023 г.

 

Служители от РУ-Елхово са установили влекач с поставени чужди регистрационни табели. На 27 юли, на път I–7 е извършена проверка на влекач „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, управляван от 50-годишен мъж, при която е установено, че на автомобила са поставени регистрационни табели на друго ППС. Извършени са процесуално-следствени действия от оперативна дежурна група. Работата по случая продължава рамките на образуваното досъдебно производство.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 27 юли , малко преди 09:00 часа е получен сигнал самокатастрофирал автомобил, на АМ“Тракия“, 303 км, в посока Бургас. На място е установен, че джип е напуснал платното за движение и се е преобърнал в дясно, по посока на движението си. Пътуващите в автомобила мъж, жена и две деца са транспортирани в ямболска болница за оказване на медицинска помощ. На място се извършват процесуално-следствени действия. Временно е ограничено движението в участък от около 200 м. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Днес, около 08:30 часа в РУ Стралджа е постъпил сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на пътя Стралджа-Воденичане. На място е установено, че лек автомобил е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. Медицински екип е констатирал смъртта на около 60-годишен пътник в автомобила. Водачът е транспортиран за оказване на медицинска помощ. На място се извършват процесуално-следствени действия.

 

По линия“Пожарна безопасност и защита на населението“

През изминалото денонощие дежурните огнеборци са се отзовали на четири сигнала за пожари в различни населени места в областта.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев