Криминална хроника Ямбол - 11.12.2023 г.

Полицейски автомобил
11.12.2023 / 11:59

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 11.12.2023 г.

 

Служители на РУ-Стралджа са задържали 29-годишен мъж за нанесена средна телесна повреда. В ранните часове на 10 декември полицаите предприели незабавни действия по сигнал, че в жилище в града е нанесен побой на жена. Задържан е извършителят. На местопроизшествието е извършен оглед. Пострадалата жена е настанена за лечение в болнично заведение с наранявания, без опасност за живота. Процесуално-следствените действия продължават.

В РУ-Ямбол са задържани двама мъже на 44 и 49 години за нанесен побой. На 10 декември към 03:30 часа в полицията е постъпил сигнал, че в частен имот на ул. „Търговска“ е нанесен побой на 49-годишен мъж. Извършени са процесуално следствени действия по случая. Работата продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Две досъдебни производство за управление на МПС след употреба на алкохол са образувани през почивните дни. В град Стралджа на кръстовището на ул. „Младост“ с ул. „Индустриална“ при проверка на 46-годишен мъж, управляващ лек автомобил „Хонда“, техническото средство е отчело стойност над 1,2 на хиляда. В района на ГКПП-Лесово от служители на РУ- Елхово е установен 49-годишен водач на влекач, с концентрация на алкохол в кръвта над 1.2 на хиляда. Двамата са задържани. Разследванията продължават.

На 10 декември към 21:15 часа в село Болярско е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което лек автомобил „Фиат Скудо“, управляван от 52-годишен мъж е излязъл от платното за движение и се е блъснал в постройка.След инцидента водачът е транспортиран и настанен за лечение в ямболска болница, без опасност за живота. Предстои преглед на пътничка в автомобила. По постройката и колата са нанесени материални щети. При пробата на вмадача за употреба на алкохол техническото средство е отчело стойност 1,08 на хиляда. Взето е отношение по административен път. Работата по случая продължава.

На 9 декември около 09:25 часа в село Зимница, на ул. „Първи май“ е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което лек автомобил „Ситроен“, управляван 31 годишна жена е блъснал внезапно пресичаща пътното платно малолетно момче. Детето е транспортирано и настанено за лечение в МБАЛ - Ямбол с фрактура на десен глезен, без опасност за живота. Пробите на водача за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев