Криминална хроника Ямбол - 02.01.2024 г.

Полиция Ямбол
02.01.2024 / 18:27

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 02.01.2024 г.

 

На 31 декември към 08:10 часа на АМ-Тракия, км.278 в посока София /в района на бензиностанция/ е настъпило пътнотранспортно произшествие с материални щети. На място е установено, че лек автомобил „Рено Сценик“, управляван от 47-годишен мъж, е навлязъл в района на бензиностанцията с несъобразена скорост, в следствие на което е напуснал пътното платно, ударил се е в предпазна мантинела и е влязъл в канавката. При тестването на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 на хиляда, а именно 2,16 на хиляда. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

В ранния следобед на 31 декември в РУ-Елхово е получен сигнал за прострелян едър дивеч - елен в землището на село Шарково, общ. Болярово. На местопроизшествието е извършен оглед. Разследването продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

 

По линия "Пожарна безопасност и защита на населението":

На 31 декември към 10:10 ч. в РСПБЗН-Ямбол е получен сигнал за задимяване в района на бившият ДАП, на изхода за село Калчево. Изпратените на място полицаи и огнеборци са установили, че гори голям куп от стари седалки за пътни превозни средства. В пожарогасенето, продължило около 6 часа са участвали 3 екипа огнеборци. Няма пострадали хора. За случая е уведомена РИОСВ-Стара Загора.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев