Криминална хроника Ямбол - 04.01.2024 г.

Полиция Ямбол
04.01.2024 / 11:22

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 04.01.2024 г.

 

Служители от РУ-Стралджа разследват кражба от частен дом. Вчера в полицията е постъпил сигнал, че на 30 декември , след разбиване на прозорец от къща в село Недялско са отнети 80 лева и златен синджир. На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 3 януари към 11:55ч. в РУ-Елхово е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие с пострадал. Пристигналите на място полицейски служители са установили, лек автомобил „КИА“, управляван от 71-годишен мъж, движейки се от село Изгрев към град Елхово, в района на разклона за село Трънково е блъснал 69-годишен пешеходец, движещ се в посока село Изгрев. Вследствие на инцидента пешеходецът е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ - Ямбол с различни травми, с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

 

По линия „Пожарна безопасност и защита на населението:

Вчера около 09:30 ч. в РСПБЗН- Ямбол е получен сигнал за възникнал пожар в къща на ул. „Огоста“ в областния град. Пристигналите на място огнеборци са установили, че гори покрив на паянтова постройка, в която е оставена без надзор печка на твърдо гориво. Няма пострадали хора. В пожарогасенето са участвали два екипа огнеборци с два специализирани автомобила.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев