Времето в четвъртък ще се подобри и температурите малко повишат

Времето за 11.01.2024 г.
10.01.2024 / 17:13

През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно и почти тихо. В североизточните райони ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, в София – около минус 7°. Утре ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места главно в Дунавската равнина и по високите западни полета ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който вечерта в Северна България ще се усили. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София - около 1°. Това е прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд ще се доближи до средното за месеца.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра – около минус 5°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В Сливен ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Минималната температура ще е около минус 4°, а максималната около плюс 4°.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев