Министър Кръстю Кръстев участва на националния форум „Бранд България - модерният разказ за културата и туризма“

..................................................
31.01.2024 / 11:44

Министър Кръстю Кръстев участва на националния форум „Бранд България - модерният разказ за културата и туризма“.

„България има толкова много чудеса, че не й се налага да прилича на някоя друга страна. Не е нужно да потъва в океан от моделиране на собствения си образ в различни измерения, а просто да продължи да пише собствената си формула. Има толкова много „вчера”, че трябва да продължим да говорим нещо за днес и за утре. Страната ни разполага с много професионалисти с по няколко „професионални“ шапки - рекламист, антрополог, психолог, икономист, бизнесмен и още много други професии, които работят за страната ни. Когато се работи за „Бранд България“ не може да се мисли само в една посока и ние избрахме холистичния подход, за да създадем нещо уникално за нас и за следващите поколения. Да си пожелаем на добър час с поглед, обърнат към бъдещето“ – сподели министър Кръстев.

Министърът на култура Кръстю Кръстев и министърът на туризма Зарица Денкова бяха специални гости на конференцията.

Организатор на конференцията - медия „Стандарт“, съвместно с Общество „Културно наследство“, партньор на „Европа Ностра“ за България и най-голямата и най-представителна организация на туристическата индустрия - Националния борд по туризъм.

 

Повече информация на:

https://www.standartnews.com/chudesata-na-balgariya/brand-balgariya-ministri-biznes-i-evropa-nostra-balgariya-s-moderen-razkaz-za-kultura-i-turizam-550276.html?fbclid=IwAR3o3wPW0XL-ol9-AcRsuv5sOtItac88El-al--ObNq4vmkLQlHidcQe8Jc

Още снимки от новината

..................................................

 

Източник: Министерство на културата
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев