От 1 април започва приемът на деца, родени през 2021 г., които ще започнат детска градина през 2024/2025 г.

...........................................
01.04.2024 / 10:35

От 1 април започва приемът на деца, родени през 2021 г., които ще започнат детска градина през 2024/2025 г. Родителите трябва да регистрират децата си до 11 април, за да участват в първото класиране, чиито резултати ще бъдат обявени на 15 април. Графикът на дейностите за тази година е публикуван на уебсайта на Общината.

Подаването на заявления може да стане по електронен път или лично в детска градина. Системата класира децата въз основа на техните индивидуални точки, като при равенство децата се избират на случаен принцип. Адресът на родителите автоматично се въвежда от системата по време на регистрацията. Ако семейството не присъства в базата данни на местното население, те трябва да регистрират своя адрес, за да участват в класирането.

Всички подробности относно класирането трябва да са актуални към датата на класирането. Несъответствията могат да доведат до отхвърляне на детето от приема. Незаписаните в срок деца автоматично отпадат от списъка и могат да кандидатстват отново с нов номер и ново заявление. Родителите, които не желаят детето им да посещава детската градина, в която е класирано, трябва да уведомят ръководството, за да избегнат загуба на мястото.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев