В Областна администрация Сливен обсъдиха предстоящо събитие с благотворителен характер

...........................................
04.04.2024 / 15:08

Книгата "Пътни катастрофи" е посветена на опасните пътни участъци и катастрофите в страната. Нейният автор, д-р Николай Колев, е дългогодишен служител в КАТ и Пътна полиция, който е работил на всички нива на служебната йерархия. Книгата предоставя изчерпателно изследване на пътнотранспортните произшествия (ПТП) от А до Я и предлага ценна информация как да се намали броят на жертвите от катастрофи и как България да спре да бъде начело на негативните класации за автопроизшествия и загинали хора на пътя.

Областна администрация в Сливен ще бъде домакин на представянето на книгата, което ще се проведе под формата на благотворителен търг. Събраните средства от продажбата на печатното издание ще бъдат дарени на Министерството на вътрешните работи за подпомагане на пострадали служители при изпълнение на служебните задължения. Идеята за това събитие беше обсъдена по време на скорошна работна среща между областния управител инж. Маринчо Христов, д-р Колев и инж. Георги Божев, председател на сливенското Сдружение „Активен гражданин“.

В допълнение към подробното изследване на ПТП, книгата съдържа множество реални случаи от практиката на д-р Колев като пътен полицай и тест за оценка на уменията на водачите на МПС. Датата на предстоящото събитие ще бъде обявена на страницата на Областната администрация.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев