Поздрав на кмета на община Нова Загора Галя Захариева по случай Деня на здравния работник

...........................................
07.04.2024 / 19:26

Уважаеми лекари и медицински работници,

За мен е особена чест да Ви поздравя по случай 7 април - Световен ден на здравето и Професионален празник на здравния работник в България.

В този празничен ден поднасям дълбоката си признателност и уважение към всички Вас - хората на „първа линия”, за всеотдайния труд и професионализма, които проявявате ежедневно. В тези трудни времена, когато сме изправени пред общо предизвикателство и здравето на хората е основен приоритет за всички нас, отправям и своята искрена благодарност за благородната мисия, която изпълнявате ежедневно. Респект и за огромното търпение и всеотдайност, които полагате за съхранението на най-голямата ценност - човешкия живот и здраве! Продължавайте все така с енергия и отдаденост да полагате медицински грижи за своите пациенти, да ги мотивирате и обнадеждавате, защото Вие сте закрилници на човешки животи и съдби!

Желая изобилие от здраве на Вас и семействата Ви! Имайте истинско щастие, професионално признание и лична удовлетвореност! Нека увереността не Ви напуска никога, а вярата в доброто да Ви прави хора с големи сърца! Бъдете благословени!

Честит празник!

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев