Новият министър на отбраната пое функциите от досегашния

...........................................
10.04.2024 / 12:07

На 9 април, в Министерството на отбраната се случи специална церемония. Човек на име Атанас Запрянов стана новият шеф на Министерство на отбраната. Той зае мястото на друг човек на име Тодор Тагарев.

На церемонията г-н Запрянов каза, че иска да продължи да прави добри неща в областта на отбраната. Той благодари на г-н Тагарев за работата, която е свършил досега, и каза, че новата му работа ще бъде много важна, защото светът в момента не е безопасно място.

Г-н Запрянов има няколко задачи, по които иска да работи. Един от тях е да помогне на хората, които искат да гласуват на изборите. Друг важен проблем е да се увери, че армията има достатъчно хора и необходимите неща, за да защитава страната. Той също така иска да помогне на други страни, като например Украйна, която в момента има проблеми.

Г-н Тагарев каза, че е щастлив да предаде работата си на г-н Запрянов и му пожела успех. Г-н Тагарев свърши много добра работа през времето, когато беше шеф на Министерството на отбраната. Той помогна да се увеличат парите, които се харчат за армията, и направи планове за бъдещето.

Новият министър, г-н Запрянов, получи специален подарък от г-н Тагарев - снимка на светец на име Свети Георги. Тази снимка е символ на сила и смелост, които са важни качества за всеки лидер.

Снимка: Министерстви на отбраната
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев