Главчев проведе работна среща с ръководителите на службите за сигурност, за подготовката за изборите и ситуацията в Близкия изток

Министерски съвет
16.04.2024 / 20:30

Министър-председателят Димитър Главчев проведе работна среща с ръководителите на службите за сигурност, за да обсъдят подготовката за изборите и ситуацията в Близкия изток. На срещата присъстваха председателят на ДАНС Пламен Тончев, председателят на ДАР Антоан Гечев, директорът на СВР бригаден генерал Венелин Венев и началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Главчев подчерта необходимостта от безкомпромисни действия срещу всеки сигнал за купуване на гласове и потвърди ангажимента на правителството за осигуряване на честни и свободни избори. Той оцени високо работата на службите за сигурността, заявявайки, че те са основата на националната сигурност на страната.

От страна на вътрешното министерство беше докладвано за предприетите мерки за организация на предстоящия вот на 9 юни. Представителите на службите за сигурност информираха премиера за текущата ситуация в Близкия изток и мерките, които се предприемат за гарантиране на сигурността на страната.

Снимка: Министерски съвет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев