В Сливен предстои второ събитие от съвместния проект на местния симфоничен оркестър и Художествена гимназия „Димитър Добрович“

...........................................
17.04.2024 / 11:44

В Сливен предстои второ събитие от съвместния проект на местния симфоничен оркестър и Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“. Инициативата, наречена „Камерна музика в галерия Нова“, представлява значима стъпка в насърчаването на дългосрочно и ползотворно сътрудничество между културните и образователните институции в града.

Събитието ще се проведе в галерия „Нова“ на 18 април от 18:30 часа. Програмата включва изпълнения на дуо, съставено от флейтистката Рая Радушева и китариста Найден Дойнов, които ще представят специално подбрана, вълнуваща програма с произведения от Германия, Австрия и Италия.

Рекламните материали за концертите са проектирани от талантливи ученици от гимназията, демонстрирайки техния творчески потенциал. Посещението на събитията от поредицата е безплатно за учениците и преподавателите от художественото училище в Сливен. Въпреки това има ограничено количество билети, налични за закупуване на касата на зала „Сливен“.

Допълнителна информация относно събитието може да бъде получена чрез обаждане на телефон 0878893489 или изпращане на имейл на ssymphonyorchestra@gmail.com.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев