На 13 май фондация „Една от 8“ ще представи програмата си „Сърдечни приятелки“ в Сливен

...........................................
29.04.2024 / 12:51

Фондация „Една от 8“, ръководена от известната телевизионна водеща Нана Гладуиш, ще представи програмата си „Сърдечни приятелки“ в Сливен на 13 май. Тази инициатива има за цел да осигури подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата от града и региона. Всички услуги, предоставяни по време на посещението, ще бъдат безплатни.

Модулът „Живот с рак на гърдата“ ще се проведе от 17:00 до 19:00 часа в зала „Май“. Специалисти и психолози от фондацията ще бъдат на разположение, за да отговорят на въпроси и да предложат насоки на присъстващите. Те ще обсъдят различни аспекти на живота с рак на гърдата, като същевременно споделят видеоклипове с отговори на често задавани въпроси от експерти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията.

Посещаващите ще имат възможност да получат практически съвети, да задават въпроси и да получат информационни материали, включително тюрбани, специализирани сутиени след мастектомия и информация за заявка на първична протеза. За да участвате в срещата, трябва да се обадите на „Една от 8“ на телефон 0878 16 17 18 от 29 април между 10:30 и 16:00 часа.

Още снимки от новината

...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев