МТСП организира Национална конференция на тема „Дигитални умения за дигиталното десетилетие” на 7 декември 2023 г.

...........................................................
04.12.2023 / 20:54

В Европейската година на уменията Министерството на труда и социалната политика организира Национална конференция на тема „Дигитални умения за дигиталното десетилетие”.

Събитието ще се проведе на 7 декември 2023 г. от 10:00 ч. в 2020 Event Space, София, бул. „България“ №1 (малкото НДК, вход до кино „Люмиер“).

Основната цел на конференцията е да провокира конструктивна дискусия между всички заинтересовани страни по отношение на дигиталната трансформация и нейното отражение върху пазара на труда, работните места и потребностите от умения.

Конференцията ще събере на едно място гледните точки на Европейската комисия, държавни институции, работодателски организации, синдикати, браншови организации, университети, младежки организации по отношение на предизвикателствата, породени от дигиталния преход и необходимостта от мерки и действия за успешно адаптиране и развитие на бизнеса и работната сила в новите условия.

Входът е свободен!

Линк за регистрация и програма за събитието: https://www.mlsp.government.bg/natsionalna-konferentsiya-digitalni-umeniya-za-digitalnoto-desetiletie.

Източник: Министерство на труда и социалната политика
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев