Криминална хроника Ямбол - 19.01.2024 г.

Полиция Ямбол
19.01.2024 / 12:43

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 19.01.2024 г.

 

В РУ-Елхово е образувано досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Вчера около 11:30 ч., на ГКПП- Лесово, при тестването на 45-годишен чужд гражданин, водач на товарен автомобил с прикачено полуремарке, техническото средство е реагирало положително за употреба на канабис. В хода на проверката е установено също така, че същият държи в себе си около 50 грама марихуана. С полицейска заповед мъжът е за срок от 24 часа. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава.

Досъдебно производство за управление ва МПС След употреба на наркотични вещества е образувано и в РУ-Ямбол. Снощи около 21:15 часа до кръстовището на ул. “Търговска“ с „Обходен път юг“, при проверка на 20-годишен водач на лек автомобил „БМВ“, техническото средство е реагирало положително за канабис. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Разследването продължава.

Служители на РУ-Тунджа задържаха 44-годишен възпрепятствал изпълнението на служебните им задължения. На 18 януари около 19:35 ч. полицейски екип се отзовал на сигнал за възникнал скандал на ул. “Българка“ в село Дражево. На място, при изясняване на обстоятелствата по случая, 44-годишен мъж е отказал да изпълни полицейско разпореждане и съзнателно пречил на служителите да изпълнят задълженията си по служба, като многократно е отправил обиди и заплахи към тях и блъскал един от униформените. С полицейска заповед мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев