Премиерът Николай Денков говори с група важни посланици от различни страни

...........................................
08.04.2024 / 20:06

Премиерът на България, г-н Николай Денков, говори с група важни посланици от различни страни, съобщи Министерски съвет. Той каза, че за да стане България повече като другите европейски страни, трябва да се бори с лошите неща, които понякога правят хората във властта. Той смята, че тези лоши неща често идват от Русия.

Премиерът Денков благодари на посланиците за тяхната помощ и подкрепа през последните 10 месеца. Благодарение на тяхната помощ България успя да влезе в някои важни клубове, като Шенгенското пространство и да върви към еврозоната.

Той им разказа за някои добри неща, които неговото правителство направи, като промяна на правилата за съдиите и главния прокурор, така че те да могат да бъдат разследвани за лошо поведение. Той също така сподели информация за потенциален проблем с главния секретар на полицията, Живко Коцев, и как правителството се опитва да разреши проблема.

Премиерът Денков каза, че въпреки че нещата се подобряват в България, все още има много работа за вършене. Той обеща, че той и неговото правителство ще продължат да работят усилено, за да направят България по-добра и по-европейска страна.

Снимка: МС
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев