Д-р Юлия Бянкова от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ се присъедини към кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“

...........................................
09.04.2024 / 20:24

Д-р Юлия Бянкова, началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, се присъедини към кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ срещу насилието над и от деца. Кампанията, инициирана от Община Сливен и Младежкия дом, започна в началото на март и вече обедини широк кръг от обществени личности, фирми, училища, културни институции, неправителствени организации и др.

Д-р Бянкова, уважавана фигура в медицинските среди, използва възможността да се обърне към учениците от ОУ „Димитър Петров“. Тя ги призова да подкрепят повече инициативи, включващи доброволчество и подпомагане на нуждаещи се хора. Като професионалист, работещ в областта на здравеопазването, медикът сподели ценни съвети относно справянето с различни видове агресия.

Лице на кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Организаторите планират инициативата да продължи до края на годината, като възнамеряват да привлекат още известни личности към каузата. Срещите-беседи с ученици и младежи ще останат основен фокус през цялата кампания.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев