Радан Кънев идва в Сливен на 30 април

Радан Кънев
20.04.2024 / 14:04

На 15 март тази година, в знак на почит към паметта на патриарх Неофит, евродепутатът от Демократична България Радан Кънев отмени предварително планирана среща с граждани на Сливен. Първоначално срещата трябваше да се състои в конферентната зала на хотел Park Central в 17:00 часа.

Въпреки че събитието беше отменено, г-н Кънев обяви нова дата за срещата - 30 април 2024 г. Срещата ще се проведе отново в конферентната зала на хотел Park Central от 17:00 часа. Основната тема на дискусията ще бъде разширяването на Европейския съюз (ЕС), като се отиде отвъд обичайните клишета. Фокусът ще бъде върху реалните проблеми и въпроси, които възпрепятстват или забавят процеса, включително селскостопански субсидии и квоти, бюджет и фондове, право на вето, външна и отбранителна политика.

По време на срещата, участниците ще имат възможността да обсъдят бъдещето на България в рамките на ЕС, общия европейски законодателен акт, политическите очаквания от новия Европейски парламент (ЕП) и текущата политическа ситуация в страната.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев