Педиатри от София ще извършат безплатни прегледи на деца от Сливен и региона в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"

Снимката е илюстративна
28.03.2024 / 11:40

По покана на ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, екип от висококвалифицирани педиатри от София ще извърши безплатни прегледи на деца от региона. Тези специалисти са част от Програмата „Детско здраве“, инициирана от болница „Пирогов“ и Столичната лекарска колегия.

Лекарите покриват широк спектър от медицински области, включително уши, нос и гърло (УНГ), ортопедия и травматология, урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология и офталмология. Целта на програмата е да осигури достъп до специализирана медицинска помощ за деца в страната, особено в региони, където такива услуги може да са ограничени.

Безплатните прегледи ще се състоят на 13 април 2024 г., събота, от 9:00 до 14:00 часа в сградата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, намираща се на ул. „Христо Ботев“ №1, етаж 2, в Приемно-консултативни кабинети. Родителите могат да доведат своите деца на възраст от 0 до 18 години, за да се възползват от тази възможност. Предварително записване не е необходимо, но е препоръчително родителите да дойдат възможно най-рано през деня, за да гарантират място за своя преглед.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев