Община Сливен започна ремонт на двора на спортното училище

...........................................
01.04.2024 / 20:05

Община Сливен работи усилено, за да подобри и поддържа образователната инфраструктура в града. Те започнаха ремонт на двора на Спортно училище „Димитър Рохов“, което е част от тяхната програма за възстановяване и пускане в експлоатация на спортни игрища в учебни и детски заведения.

Ремонтните дейности включват замяна на старата асфалтова настилка на дворното пространство, изграждане на нова тротоарна настилка и подобряване на цялостната среда. Тази работа следва ремонтите, извършени през 2023 г. в четири други училища: „Христо Ботев“, „П. К. Яворов“, „Константин Константинов“ и ППМГ „Добри Чинтулов“.

Междувременно Общината продължава с други ремонти в града. Текущ ремонт на част от настилката по Главната улица, близо до ресторант „Печ“, е в ход, както и ремонт на тротоарната настилка в района на Началното училище „Васил Левски“. И двата проекта са на финалната права и трябва да приключат скоро.

Общината планира да продължи изграждането на тротоарни настилки, бордюри и ремонт на съществуващи такива в Сливен. Училищата и детските градини, както и районите с голям трафик на пешеходци, ще бъдат приоритетни за тези подобрения. Средствата за тези ремонти идват от бюджета на Общината.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев