Леката атлетика в град Сливен празнува своя 100-годишен юбилей

...........................................
23.04.2024 / 09:37

Леката атлетика в град Сливен празнува своя 100-годишен юбилей! За да отбележат този специален повод, ще има няколко събития на 27 април. Сутринта в 9:30 часа във фоайето на закритата лекоатлетическа писта ще бъде открита специална фотографска изложба. Тя ще включва снимки на много талантливи спортисти и треньори, които са допринесли за успеха на леката атлетика в града през годините.

След това, в 10:00 часа сутринта, ще започне турнир по лека атлетика за хора от всички възрасти. Това означава, че малки деца, възрастни и дори баби и дядовци могат да участват и да се забавляват!

По-късно същия ден, в 17:30 часа, в голяма зала, наречена "Май", ще бъде изнесена интересна презентация за историята на леката атлетика в Сливен. Ще научите за нейното начало и как се е развила през последния век. След това хората, които са постигнали големи неща в спорта лека атлетика, ще получат специални медали, грамоти и значки, за да ги поздравят за тяхната упорита работа и успех.

Така че, ако сте в или близо до Сливен на 27 април, не забравяйте да проверите тези събития и да отпразнувате 100-ия рожден ден на леката атлетика в града! Може би дори ще бъдете вдъхновени да започнете собственото си пътуване в света на спорта!

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев